Előfizetői tartalom

Jól hoznak a pénztárgépek

Portfolio
A gazdasági válság ellenére a Laurel Számítástechnikai Kft. a szerződésben előre rögzített opciós vételáron most teljes egészében visszavásárolta üzletrészét az állami fejlesztési bank tőkebefektetéseket kezelő leánycégétől - derül ki a társaság közleményéből. A Portfolio.hu 2010. április 2-án szervezi meg a második "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, ahol a cégtulajdonosok adó-, hitel- és pályázati tanácsok mellett a tőkebevonási és cégeladási kérdések terén is tájékozódhatnak. A részletekért KATTINTSON.

A cég a vételárat részben saját erőből, részben banki finanszírozással fizette ki az MFB Invest Zrt.-nek. Az 1993 áprilisában 14 magánszemély részvételével megalakult Laurel 2005-ben 300 millió forintot meghaladó fejlesztési tőketámogatást kapott a Magyar Fejlesztési Bank fejlesztési tőkeprogramjának keretében. Az integrált kereskedelmi informatikai megoldásokat fejlesztő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés