Előfizetői tartalom

Pert nyert a Pink Floyd - Kivégzik a kiadót?

Portfolio
Komoly pert nyert a Pink Floyd az EMI ellen, ami egy újabb szöget jelent a Terra Firma magántőkealap tulajdonában lévő társaság koporsójába. Mint ismeretes, a társaság néhány hete jelentette be, hogy a 2009. március 31-én zárult pénzügyi évben 2 milliárd euró veszteséget szenvedett el, a KPMG pedig megkérdőjelezte a cég hosszú távú életképességét. Mindezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a Portfolio.hu 2010. április 2-án szervezi meg a második "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, ahol a cégtulajdonosok adó-, hitel- és pályázati tanácsok mellett a tőkebevonási és cégeladási kérdések terén is tájékozódhatnak. A részletekért KATTINTSON.

A londoni legfelsőbb bíróság csütörtökön a Pink Floyd javára döntött abban a perben, amelyet az 1970-es évek legendás rockzenekara indított a Beatles-lemezeket is kiadó EMI ellen. Sir Andrews bíró - a menetközben az EMI kérésére zárt ajtók mögé terelt tárgyaláson - helyben hagyta a Pink Floyd keresetét, mely szerint a kiadó csak egészében értékesítheti a progresszív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés