Előfizetői tartalom

Gyártást hoz Oroszlányba a GE

Portfolio
Magyarországra, Oroszlányba költözteti a baktériumszűrő-víztisztító filterek gyártását az amerikai General Electric (GE) csoporthoz tartozó kanadai Zenon. Helyi lapértesülések szerint 45 ember munkaviszonyát érintheti a kanadai egység kitelepítése, nekik a Zenon felajánlja, hogy a csoporton belül maradhatnak - írja a Világgazdaság.

A cég 2006-ban került a GE-hez, azóta a GE Power & Water név alatt gyártja termékeit, például a leghíresebb víztisztító berendezését, a ZeeWeedet. E termék legújabb fejlesztésű változatának gyártását tervezik Oroszlányba hozni. A GE adózott eredménye jelentős mértékben csökkent 2008-hoz képest, arecesszió az egyes üzletágakat különböző mértáékben érintette....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés