Előfizetői tartalom

Mi lesz így a magyar bankokkal? - Megszólalt a Fitch

Portfolio
Az eszközminőség további romlása és a szerény hiteldinamika miatt gyenge profittermelő képesség fogja jellemezni idén a magyar bankszektort, ráadásul egyes szereplők esetében további tőkeemelésre is szükség lehet - írja legfrissebb, a magyar bankszektor állapotáról közzétett elemzésében a Fitch. A hitelminősítő felhívja a figyelmet a továbbra is fennálló árfolyamkockázatokra és a folytatódó magyar recesszióra is.

Kapcsolódó cikkünk2010.02.16 13:48 Vallottak a magyar bankok - Év végén jött az ünneprontásRövid távon elmélyítették a költségvetési megszorítások a magyarországi recessziót, azonban sokkal rosszabb állapotban lenne most a magyar bankrendszer, ha nem segített volna hitelével az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap - írják a Fitch elemzői. Ennek okai: a makrogazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés