Előfizetői tartalom

Nem siet a tőzsdére a Facebook

Portfolio
Nem siet a Facebook a tőzsdére, de az elsődleges részvénykibocsátásra előbb-utóbb sor kerül - nyilatkozta a vállalat alapítója és vezérigazgatója a The Wall Street Journalnak adott interjújában. A Facebook, amely már mintegy 400 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, az idei évben 1.2 és 2.0 milliárd dollár közötti bevételt érhet el a vezető szerint.

Előbb-utóbb tőzsdére megy a Facebook, de a lépést nem sieti el - közölte a társaság 25 éves vezérigazgatója és alapítója, Mark Zuckerberg a The Wall Street Journalnak adott interjúban. "Ha nincs szükséged tőkére, akkor másfajta nyomás van rajtad és a motiváció sem ugyanaz" - nyilatkozta a vezető. A technológia szektor többi, nagy ambíciókkal rendelkező vállalatival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés