Előfizetői tartalom

Eladnád a céged? - 2010-ben lesz rá lehetőség

Portfolio
Elképzelhetetlen, hogy a régiós és a magyarországi M&A piac idén is zsugorodjon - ez derül ki a Portfolio.hu által immár harmadik alkalommal elkészített vállalatfinanszírozási felmérésből. Ha a nyilatkozó szakértők meglátásai pontosak, akkor 2010-ben újra megszaporodnak a tőkebevonások, felvásárlások, fúziók és tőzsdei bevezetések. Mindezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a Portfolio.hu 2010. április 2-án szervezi meg a második "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, ahol a cégtulajdonosok adó-, hitel- és pályázati tanácsok mellett a tőkebevonási és cégeladási kérdések terén is tájékozódhatnak. A részletekért KATTINTSON.

Az adatgyűjtés 2010. januárjában és februárjában történt, a felmérésben résztvevő tanácsadók: BDO, Capital Partners, Concorde, Deloitte, Equilor, Europhoenix, Invescom, KBC Securities, KPMG, Mazars, MB Partners, MP Corporate Finance, NBB, Nomura, PricewaterhouseCoopers, Riverside, Rothshild, UniCredit CAIB A 2009-ben tapasztalt nagy összecsuklás után az idei év már fellendülést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés