Előfizetői tartalom

Lassan tér csak magához a felvásárlási és fúziós piac

Portfolio
Az M&A International által készített felmérés szerint fellendülést hoz a közeljövő a felvásárlási és fúziós aktivitásban azt követően, hogy a negyedik negyedévben inkább stagnálás jellemezte globálisan a közepes méretű vállalatok piacát. Közép-Kelet-Európában az M&A piac bár mélyebb válságba süllyedt, mint a többi régió, azonban a felépülés is erőteljesebb volt a negyedik negyedévben. Eközben a nyugat-európai lassú fellendülés minimális visszaesésbe csapott át és az észak-amerikai M&A piac sem tudta tartani a tempót az év utolsó hónapjaiban.

A felvásárlási és fúziós statisztikák azt mutatják, hogy a tranzakciók száma fellendülőben van, de az egyes tanácsadók által várt dinamikus növekedés még egyelőre elmaradt. Az M&A International szakértői szerint 2010 első és második negyedévében erőteljes növekedés lesz majd tapasztalható a lezárt felvásárlási és fúziós tranzakciók számában. Mind a kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés