Előfizetői tartalom

Felfedezte a tőzsdét a magyar lakosság - Mi lesz idén?

Portfolio
Az elmúlt másfél év tőzsdei folyamatainak köszönhetően a Concorde Értékpapír Zrt. lakossági üzletága mára az intézményivel azonos méretűvé vált. A társaság piaci részesedése nagyot nőtt tavaly, ez részben annak köszönhető, hogy a máshol csalódott ügyfelek a Concorde-hoz fordultak - derül ki Pál Árpád vezérigazgató szavaiból, aki a piac aktuális fejleményeiről és a társaság kilátásairól is nyilatkozott a Portfolio.hu-nak. A szakember szerint a tőkepiac legnagyobb problémái továbbra is a kínálati oldalon keresendők.

Kapcsolódó cikkünk2010.01.01 15:00 Tömött sorok! - OTP kell mindenkinek (TOP 10 sztori 2009-ben - 1.)Portfolio.hu: Miként értékeli a tavalyi évet a piac és a brókercég 2009-es teljesítménye szempontjából? Pál Árpád: Először is fontos megemlíteni, hogy 2008 végén, 2009 elején sokak által vízionált összeomlás nem következett be, a pénzügyi rendszerek működőképesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés