Előfizetői tartalom

Nem külföldiek vették meg a legtöbb hazai céget

Portfolio
A felvásárlási és fúziós aktivitás Magyarországon is visszaesett a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva: három hónap alatt 21 tranzakció került bejelentésre. Nagy változást jelentett a bázisidőszakhoz képest, hogy a külföldi felvásárlók aránya jelentősen lecsökkent - olvasható a PricewaterhouseCoopers elemzésében.

A PricewaterhouseCoopers elemzése szerint: "2009. harmadik negyedévében 21 tranzakció történt (és került nyilvános bejelentésre) Magyarországon. Ez az előző negyedévvel összehasonlítva kis változást jelent (17 tranzakció). Ellenben, az előző azonos időszakának 27 tranzakciójával összehasonlítva hozzávetőleg 20 százalékos csökkenés figyelhető meg. A befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés