Előfizetői tartalom

Lehet, hogy Buffett csak eteti a népet

Portfolio
Nem egyértelmű, hogy Warren Buffett a Cadbury felvásárlása ellen, vagy mellette kardoskodott, amikor nyilatkozatban kritizálta a 9.4%-os tulajdonában álló Kraft Foods menedzsmentjét - állítja Préda István, a cégeladások és -felvásárlások szervezésére szakosodott MB Partners Zrt. vezetője. A szakértő szerint magyar magáncégek eladásánál is jellemző az efféle pszichológiai hadviselés.

Warren Buffett, a világ legsikeresebb befektetője tegnap nyilatkozatot tett közzé, amelyben kritizálja a Kraft élelmiszeripari konszern felvásárlási ajánlatát a brit Cadbury édesipari cégre.Kapcsolódó cikkünk2010.01.05 15:44 Keresztbe tehet Buffett a Kraft Foods terveinek"A részvényes, aki igent mond az akvizícióra, egy olyan óriás tranzakcióra bólint rá, amelyről nem tudja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés