Előfizetői tartalom

Bármelyik pillanatban nagy bejelentést tehet a Citigroup

Portfolio
Tizenkét nagybank vezetőit hívta meg a Fehér Házban december 14-én tartandó találkozóra Barack Obama amerikai elnök. Az eseménynek két fő témája lesz: a kisvállalkozások hitelezésének beindítása és a pénzügyi szektor szabályozásának reformja. A tanácskozáson a Citigroup is ott lesz - a bank akár már ma bejelentheti, miként fizeti vissza az államnak 20 milliárd dolláros tőketartozását.

A hétfői tanácskozáson az American Express, a Bank of America, a Bank of New York Mellon, a Capital One Financial Corp, a Citigroup, a Goldman Sachs, a JPMorgan Chase, a Morgan Stanley, a PNC Financial Services, Satte Street Corp., a U.S. Bancorp és a Wells Fargo vezetői lesznek jelen.Kapcsolódó cikkünk2009.12.09 22:02Amerika: itt az ünneplés idejeA Fehér Ház tanácsadója, Valerie Jarrett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés