Előfizetői tartalom

"Sokan nem tudják majd elkerülni a csődöt"

Portfolio
Több mint két évvel ezelőtt kezdődött és egy éve, a Lehman Brothers csődjével gyorsult fel az egész világot megrázó pénzügyi válság. A válsággal folytatott küzdelem az elmúlt időszakban a mindennapjaink részévé vált, legyen szó akár átlagemberekről, kormányzati tisztviselőkről vagy akár az üzleti, pénzügyi szférában otthonosan mozgó üzletemberekről, befektetőkről és szakértőkről. Ez utóbbiak közül egy kevésbé reflektorfényben lévő szakma képviselőjét, dr. Siegler Konrád ügyvédet, a Siegler Ügyvédi Iroda Weil, Gotshal & Manges partnerét kérdeztük arról, hogy az ügyvédi szakmán keresztül milyen tanulságok vonhatók le a válságból és milyen változások észlelhetők az üzleti megoldásokban.

Portfolio.hu: Ön mennyit idegeskedett az elmúlt időszakban? Siegler Konrád: Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanataink, de összességében nem panaszkodhatom. Az ügyfeleink jelentős része minden bizonnyal többet volt kénytelen idegeskedni, mint mi. P.: Vannak-e pozitív hatásai a pénzügyi válságnak az Önök tapasztalatai szerint? Tanulnak-e az ügyfeleik a problémákból?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés