Előfizetői tartalom

Válságálló kkv-k elismerése a Budapest Banktól

Portfolio
A Budapest Bank Business, a bank vállalati üzletága 11 vidéki városban tart üzleti fórumot kis- és középvállalati (kkv) ügyfelei számára. Az esemény célja az aktuális makrogazdasági és pénzügyi helyzet bemutatása. Az egyes helyszíneken a vállalkozóknak lehetőségük nyílik a bank vezetőivel és gazdasági szaktekintélyekkel megvitatni a gazdaság és a piacok állapotát. Az üzleti fórum keretében idén első alkalommal hirdeti meg a Budapest Bank a Partner-díjat, mellyel a példaértékű válságkezelő megoldásokat felmutató vállalkozásokat jutalmazza.

A Budapest Bank Business, a bank vállalati üzletága a partnerség jegyében közel 20 éve rendez az év végén találkozót kis- és középvállalati ügyfelei számára országszerte több helyszínen. 2006 óta a rendezvények egységes koncepció, egy adott téma köré épülnek, ezzel biztosítva a részvevők minél szélesebb körű tájékoztatását és a legfontosabb kérdések megvitatását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés