Előfizetői tartalom

Nyakunkon a banki gyorsjelentések - Ma intő jel érkezett

Portfolio
Meredith Withney, az Oppenheimer egykori elemzője, a Meredith Whitney Advisory Group alapítója előre látta a toxikus eszközökben rejlő veszélyeket néhány évvel ezelőtt. A szakértő 2008 januárjától idén júliusig nem ajánlotta a befektetőknek, hogy Goldman Sachs részvényeket vegyenek, júliustól októberig viszont igen. Bár júliusban is már egy jelentős ralin voltak túl a papírok, azóta 34 százalékot drágultak. Withney szerint azonban tovább már nem nagyon fognak, s ez közvetlenül a banki gyorsjelentések megjelenése előtt intő jel lehet. Mások egyelőre jóval optimistábbak.

Kapcsolódó cikkünk2009.07.13 17:06Egy, csak egy bank van talpon a vidékenVételről semlegesre minősítette le a Goldman részvényeit mai ajánlásában Meredith Whitney, ezzel egy július 13-a óta tartó optimista periódusnak vetve véget. Ennek egyik állomásaként szeptember 10-én még azt nyilatkozta, "sok benzin van még a Goldman tankjában".A Goldman Sachs a JP Morgan után egy nappal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés