Előfizetői tartalom

Kivonulnak a pénzügyi befektetők a vegyiparból?

Portfolio
A BorsodChem-Wanhua nyilatkozatháború, valamint a Permira tegnapi sajtótájékoztatója megihlette Bűdy Lászlót, aki Közép és Kelet-Európa vezető műanyagipari tanácsadójának és információszolgáltatójának, az ECEBD Ltd-nek vezérigazgatója. A szakértő véleményét az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé, egyben várjuk a további szakértői hozzászólásokat a BorsodChem körül a Portfolio.hu oldalain formálódó vitához.

"Önként vonulnak ki a pénzügyi befektetők a vegyiparból? Véletlen egybeesés? Valószínűleg igen, a szeptember 3 petrolkémiai cég életében is komoly változásokat hoz, illetve hozott. 3 cég, különböző stratégiával, különböző mérettel, különböző helyzettel, azonban egy dolog mégis közös, mindhárom pénzügyi befektető kezében van. Nézzük meg a 3 esetet: Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés