Előfizetői tartalom

Szükség van a saját tanácsadóra

Portfolio
Miközben a válság negatív hatásai számos piaci szereplő teljesítményét rendkívül negatív módon befolyásolták, az Erste Private Banking a befektetési oldalon továbbra is markáns, kiszámítható, átlátható költségstruktúrával és termékekkel dolgozó, rugalmas szolgáltató maradt. 85 milliárd forintos kezelt vagyonával és közel 900 ügyfelével az Erste Private Banking az 50 millió forintos vagyoni limitet meghaladó ügyfelek körében 6-7 százalékos piaci részesedést ért el három év alatt a hazai on-shore piacon.

Kállay András igazgató az Erste Private Banking üzletág eredményeit elemezve kiemelte: az üzletág sikerének kulcsa az, hogy az üzletág még az egyre nehezedő gazdasági helyzetben is ragaszkodott jól kidolgozott stratégiájához. Folyamatosan bővítette tanácsadói létszámát - idén kizárólag senior tanácsadókkal -, és private banking központjainak számát, nagy hangsúlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés