Előfizetői tartalom

Ki korán kel, előnyt nyer

Portfolio
Bár a jelenlegi környezetben nincs szó arról, hogy a válság következtében beállt forrásszűke egy csapásra feloldódna, a tartalékokkal rendelkező, bátrabb szakmai befektetők közül néhányan már mérlegelik a további piacszerzés lehetőségeit. A tőkebevonásra váró cégek számára a jelenlegi időszak megoldást nem, lehetőséget viszont jelent a felkészülésre, ha a közép-, vagy hosszútávon élénkülő piacon vonzó befektetési célpontként szeretnének feltűnni - olvasható a Deloitte közleményében.

Bodor Kornél, a Deloitte Feltörekvő Középvállalatok Csoportjának vezetője elmondta: A gazdasági válság eredményeként a kockázati tőke átmenetileg eltűnt a piacokról, a tőkebevonásra váró vállalatok lényegesen keményebb kondíciókkal juthatnak csupán pénzhez, finanszírozáshoz. Köztük vannak azok a feltörekvő középvállalatok (FKV) is, amelyek még nem érték el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés