Előfizetői tartalom

Mégsem olyan nagy nap a mai - Az MSZP nem érti a felvetést

Portfolio
Elkezdték tájékoztatni ügyfeleiket a bankok a megszorult lakáshitelesek megsegítésére hivatott állami garanciáról, de várhatóan két hetet kell még várni arra, hogy a könnyítést igénybe is tudják venni az ügyfelek, ezért a július 28-ai indulás úgy tűnik, elméleti dátum marad. Amellett, hogy az MSZP szerint ez nincs így, az is kiderült, a kormányzó párt sem bízik abban, hogy tömegesen igénybe vennék az áthidaló kölcsön lehetőségét.

Kapcsolódó cikkünk2009.07.27 16:25 Lakáshitelesek: nagy nap ám a holnapiAugusztus 10-én indulhat el a kérelmek befogadása a bankok várakozásai szerint - írja a Napi Gazdaság. A szakértők szerint ráadásul sokakat elutasítanak majd, ők azok, akiknek nem a válság hatására keletkezett anyagi gondjuk, hanem már előtte is pácban voltak. Ráadásul az állami garancia csak 70-80...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés