Előfizetői tartalom

BorsodChem: folynak a tárgyalások

Portfolio
Közleményben erősítette meg a BorsodChem, hogy folyamatosan tárgyal a magyar kormánnyal a 2009 februárjában megkötött elvi megállapodásban foglalt támogatás részleteiről. A kommüniké igazi apropója azonban az, hogy a BorsodChem egyes fő termékeinél pozitív irányú trendváltást hozott 2009 második negyedéve. A legfőbb változás, hogy az árak, valamint az értékesítési volumenek a TDI és a PVC esetében áprilisban elérték mélypontjukat, és az azóta eltelt három hónapban stabilan növekvő pályára álltak. Ezen kívül a fél évvel ezelőtt megkezdett átstrukturálási folyamat első eredményei is határozottan megmutatkoznak - áll a vállalat ma publikált közleményében. 2009.07.27 09:39 Állami mentőcsomag a BorsodChemnek?

A vegyipar egészét érintő eladásiár-csökkenés, valamint az ezzel párhuzamosan jelentkező árrés-szűkülés 2009 áprilisában-májusában elérte mélypontját - véli a BorsodChem vezetősége. A néhány jelentős vegyipari alapanyag árában időközben bekövetkezett áremelkedést a vállalatnak sikerült áthárítania a piacra. Javult az értékesítés volumene, különösen a TDI...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés