Előfizetői tartalom

Komoly pácban az ING

Portfolio
Kétségbeesetten próbál megszabadulni a ballaszttól a holland ING csoport, amely tavaly év végén jelentős állami segítséget volt kénytelen igénybe venni, de továbbra is jelentős veszteségeket szenved el. A csoport valószínűleg áruba bocsátja private banking üzletágát, de több egyéb leányvállalat is eladósorba kerül, miközben több országból is kivonul az ING, csak hogy költségeit csökkenthesse.

Túl szeretne adni európai és ázsiai privátbanki üzletágán az ING csoport, a biztosító ezzel tisztítná tovább tevékenységi profilját, miután tavaly a holland kormány segítségére szorult a pénzügyi válság turbulenciáiban. Az esetleges tranzakció még nagyon korai fázisában tart, a társaság még nem is kívánta kommentálni a Wall Street Journal (WSJ) bennfentesektől származó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés