Előfizetői tartalom

Folytatódik a kabaré: Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram lefújva

Portfolio
Az eredményhirdetés határidejének csúszása után most eredménytelenné nyilvánította a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogramok keretében meghirdetett pályázatok elbírálását, és új pályázatokat ír ki. A döntésről - amely érzékenyen érintheti az eredményhirdetés csúszása miatt már amúgy is elégedetlenségüknek hangot adó alapokat - és a döntés indokairól az alábbi sajtóközleményt adta ki hétfőn az NFÜ:

Kapcsolódó cikkünk2009.05.21 10:01 Forr a levegő Jeremie körül"A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatja a tisztelt Pályázókat, hogy az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogramok keretében meghirdetett GOP-2009-4.3 Közös Alap és KMOP-2009-1.3.3 Co-investment Alap Alprogramok pályázatai elbírálásának folyamatát a pályázók esélyegyenlőségének minden kétséget kizáró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés