Előfizetői tartalom

Concorde: már nem olyan vonzó az OTP

Portfolio
5,593 forintról 4,041-ra csökkentette az OTP részvényeire vonatkozó fair érték becslését a Concorde. Az elemző, Gyurcsik Attila hangsúlyozza, hogy csak a régiós bankszektor többi szereplőjéhez képest tartják vonzónak a részvényt, egyébként a szektorról nincs túl jó véleményük. A Concorde elemzésének összefoglalóját az alábbiakban változatlan formában közöljük.

Megvizsgáltuk, hogyan változtak a körülmények az OTP és leánybankjai háza táján az utóbbi hónapokban Ennek eredményeképpen pedig még mindig pesszimisták vagyunk a régiós bankszektorral kapcsolatban, úgy gondoljuk, hogy a hitelminőség romlás terén a legrosszabb még hátra van. A régióban csak most kezdődött meg a recesszió, a nem teljesítő hitelek (NPL) és a kockázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés