Előfizetői tartalom

Belehúzott a Takarékbank

Portfolio
Működési hatékonyságát javítva, betétállományát csaknem 50, hitelállományát pedig 40 százalékkal bővítve mintegy 810 millió forintos adózás utáni eredményt ért el tavaly a Takarékbank. Bár utóbbi alatta marad a 2007-es adatnak, a Takarékszövetkezeti Integráció egészének eredményessége még nőtt is a tavalyi év során. A jó eredményekben egy új üzleti koncepció, a TakarékPont rendszer sikeres debütálása, valamint a kkv-finanszírozás szerepének erősödése is közrejátszott.

Kapcsolódó cikkünk2009.04.07 15:17A takarékszövetkezetek lélegeztetőgépén sok ezer vállalkozásA bank éves közgyűlésén a tulajdonos pénzintézetek 366 milliárd forintos mérlegfőösszeggel, 810 millió forintos eredménnyel elfogadták az éves beszámolót - olvasható a bank sajtóközleményében. A TakarékBank működési hatékonysága javult az elmúlt év során: miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés