Előfizetői tartalom

Több pénzből gazdálkodhat az ING

Portfolio
Hatmillió eurós tőkeemelést hajt végre magyar leányvállalatában a holland ING csoport - jelentette be szerdán Martijn Gribnau, a társaság elnök-vezérigazgatója. Az intézkedésnek szavai szerint nincs köze az anyavállalat holland államtól kapott kölcsönéhez, annál inkább a magyar biztosító vártnál gyorsabb növekedéséhez, amelyhez a forrásokat elő kell teremteni.

2008-ban az ING 95.4 milliárd forint díjbevételt ért el, amelyből több mint 73 milliárd a rendszeres díjfizetésű szerződésekből származott. A mintegy 51 ezer új egyéni életbiztosítási szerződéssel ezek állománya már elérte a 423 ezret. A biztosító magyar számviteli szabályok szerinti adózott eredménye tavaly 3,5-4 milliárd forint volt, melyet teljes egészében visszaforgatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés