FONTOS Döbbenetes zuhanás: így semmisült meg a lakáspiac másfél évtizeddel ezelőtt
 
Előfizetői tartalom

Nem biztos az Externet kivezetés

Portfolio
Nem volt kényszerű az Externet eladása - állítja az econet.hu felső vezetése. Balázs Csaba és Rosner Gábor szerint a tranzakció hátterében leginkább az állt, hogy a távközlési üzletáguk kilátásai alapjaiban változtak meg, ezen kívül pedig az eladást követően a média üzletág lehetőségei is kibővülnek. Interjúnkból kiderül, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az Externet elhagyja a tőzsdét.

Portfolio.hu: Az Externet tőzsdei bevezetését tavaly májusban leginkább a szélessávú piac konszolidációjával, és ennek kapcsán a cég előtt álló nagy lehetőségekkel indokoltátok. Hová lett a lendület? Rosner Gábor: A válasz megértéséhez elég szétnézni a világban. A terjeszkedéshez a jelenlegi környezetben sem hitelfelvételre, sem tőkebevonásra nincsen lehetőségünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés