Előfizetői tartalom

2009 sem lesz rossz év az FHB-nál

Portfolio
Nem fizet osztalékot az FHB 2008 évi eredmény után, ami alapvetően a válságnak, a tőkepozíció erősítésének, illetve a PSZÁF kérésének köszönhető- mondta Spéder Zoltán, elnök a társaság mai közgyűlésén. Az FHB mai közgyűlésén az igazgatóság nagy vonalakban ismertette a 2009. évi terveket. Az FHB 2009-ben negyedévente, gördülő módon tervezi a jövőt, így egészen konkrét, részletes tervek nem hangzottak el, ugyanakkor 2009-re az igazgatóság megfogalmazta elvárásait.

Az elvárások szerint a részvényesi vagyon 20%-os növelése a cél, az eredmény nem lehet kevesebb, mint 2008-ban (nagyságrendileg), kiadás-bevétel mutató nem haladhatja meg az 50%-ot, a saját hitelállományt (a 2008 év végi) szinten kell tartani, miközben a KKV üzletág piacra lépése ebben döntő lehet. Gyuris Dániel, az FHB vezérigazgatója elmondta, hogy a bank hitelportfóliója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés