Előfizetői tartalom

Csányi Sándor összességében elégedett - "valami egyéb" is van

Portfolio
Csányi Sándor számított rá, hogy lesz ellenszavazat a szavazati korlátozás bevezetése ügyében, és az indítvány egy nagy részvényes álláspontján bukott meg. A bankár szerint legalább ismerik a részvényesi álláspontokat. A közgyűlés után tartott sajtótájékoztatón az OTP elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy összességében elégedett a közgyűléssel, s nem tartja reális veszélynek a felvásárlást.

Kapcsolódó cikkünk2009.04.24 14:00 Vége az OTP közgyűlésnek - A legfontosabb nem jött össze A Montenegró kapcsán Wolf László, vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy fellépett egy nehézség a helyi nagy alumíniumipari cégnek nyújtott, az előző menedzsment által jóváhagyott hitel kapcsán. A probléma kezelhető, de a banknak 10-15 millió eurós tőkeemelés kell.Urbán László...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés