Előfizetői tartalom

Jó hír a társasházaknak: új kezest kaptak

Portfolio
Immár társasházak és lakásszövetkezetek éven túli hiteleire is vállal garanciát a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. A társaság új termékének igénybevételével a lakóközösségek kedvezőbb feltételekkel juthatnak fejlesztési hitelekhez, például energiatakarékossági beruházásokhoz. A Garantiqa a kamatokkal növelt hitelösszeg maximum 80 százalékára vállalhat garanciát.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. közzétette új üzletszabályzatát, így mostantól társasházak és lakásszövetkezetek számára is nyújthat garanciaszolgáltatást. Ennek lényege, hogy a társaság készfizető kezességet vállalhat a forrást igénylő társasház hitelének egy részére, így a bankok könnyebben, kedvezőbb feltételekkel nyújthatnak hitelt a háznak, mint ilyen garancia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés