Előfizetői tartalom

Hármas együttműködés a jobb pénzügyi kultúráért

Portfolio
A pénzügyi kultúra fejlesztése céljából határozatlan időre szóló együttműködési megállapodást kötött a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF). A három intézmény ennek érdekében állandó munkacsoportot hoz létre, amely a pénzügyi ismeretek terjesztését segítő közös programokat dolgoz ki - adta hírül a három intézmény közös sajtóközleményében.

"A pénzügyi kultúra akkor tekinthető fejlettnek, ha az egyének pénzügyi ismeretei olyan szinten vannak, hogy annak segítségével képesek a körültekintő döntéshez szükséges alapvető pénzügyi információkat azonosítani, azokat értelmezni és segítségükkel úgy dönteni, hogy tudatában legyenek elhatározásuk jövőbeni pénzügyi és egyéb következményeinek. A pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés