Előfizetői tartalom

Sok fejfájást okoz még a régió a Raiffeisennek

Portfolio
A nem fizető hitelek arányának folyamatos növekedésére és a devizaárfolyamok miatti további bizonytalanságokra figyelmeztet a Nomura a Raiffeisen International esetében, ezért a részvények célárfolyamát 14-ről 13-ra rontotta, továbbra is "csökkentési" kategóriába sorolva őket. Mindezt azután tették közzé, hogy csütörtökön a bankcsoport nyilvánosságra hozta 2008-as eredményeit, amelyekből kiderült, a társaság rekord szintű nyereséggel zárta ugyan a tavalyi évet, de a fellegek már gyülekeztek a feje fölött az utolsó negyedévben.

Kapcsolódó cikkünk2009.03.26 09:30Rekord nyereség, gyengébb év vége a RaiffeisennélCsökkentett célárfolyam Továbbra is "csökkentési" kategóriába sorolja a Raiffeisen részvényeit a Nomura, 14-ről 13 euróra rontva a bankpapírok célárfolyamát, ami nagyjából fele annak a szintnek, ahol a részvényárfolyam ezekben a napokban jár. A célárfolyam-csökkentés egyik fő oka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés