Előfizetői tartalom

Szorul a hurok az AIG körül - Visszakunyerálja a végkielégítés felét a vezér

Portfolio
Edward Liddy is helytelennek találja a 165 millió dolláros végkielégítés tömeg kifizetését, de a biztosító nem tehetett ellene semmit. Egyre erősödnek az állami mentőcsomag hatékonyságát megkérdőjelező hangot, sőt, a pénzügyminiszter menesztése is felmerült, de Barack Obama megvédte miniszterét, magára vállalva a felelősséget a hibákért.

"A harag legmagasabb pontján találkozunk ma, és magam is osztom ezt a haragot" - kezdte előre megírt beszédét Edward Liddy, az AIG vezére egy, a tőkepiaci ügyeket felügyelő kongresszusi bizottság mai meghallgatásán. A vezér elismerte, hogy a mintegy 165 millió dollárra rúgó végkielégítések kifizetése az AIG Financial Products alkalmazottainak ízléstelen, de a vállalat előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés