Előfizetői tartalom

Nyolcmilliárdos eredmény a magyar Allianznál

Portfolio
Jól teljesített tavaly a közép- és kelet-európai régióban az Allianz. A biztosító bevételei ismét meghaladták a 4 milliárd eurót, díjbevételei több mint 11 százalékkal nőttek, üzemi eredménye pedig 10 százalékkal emelkedett. Ami a magyarországi tevékenységet illeti, 8 milliárd forintos eredményről számolt be a társaság.

Az előzetes, nem auditált és nem konszolidált adatok szerint Magyarországon az Allianz Hungária Zrt. a casco bónuszt is beleszámítva 2,6 milliárd forinttal, 1,4 százalékkal 185,7 milliárd forintra növelte díjbevételét 2007-hez képest. Az életbiztosítási ág díjbevétele 45,2 milliárd forint, a nem-élet ág díjbevétele 140,5 milliárd forint volt 2008-ban. Az adózott eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés