Előfizetői tartalom

Felcsuti: nem lesz bankcsőd Magyarországon

Portfolio
A bankbetétek zárolása alaptalan rémhír volt, a Gyurcsány-csomag iránya jó, de nem éri el a "kritikus tömeget", az egyoldalú szerződésmódosításokat nem törvénymódosítással kellene szabályozni, egyetlen hazai bank bezárására sem kell számítani - így foglalható össze Felcsuti Péter, a Magyar Bankszövetség elnökének nyilatkozata, amelyet a Népszavának adott.

Felcsuti szerint nem lehet elégszer cáfolni a bankbetétek befagyasztásának pletykájához hasonlatos rémhíreket, amelyek az emberek nyugtalanságára alapoznak. Beszélt arról is, hogy az egyoldalú szerződésmódosítás kérdése sokkal összetettebb, mintsem hogy egy egyszerű törvénymódosítással el lehetne intézni. Úgy véli, keretjellegű törvényre volna szükség erről, mellette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés