Előfizetői tartalom

Ennyire nem lehetünk hülyék - bankbetét és biztonság

Portfolio
Tegnap este a PSZÁF és a MNB közös közleményben hangsúlyozta a magyar pénzügyi rendszer stabilitását. Nem is tehettek mást, mivel az egész médiát bejárta egy olyan pletyka cáfolata, amelynek eredeti verziója kb. a Bankszövetség vécéjében terjedt. A szervezet kiküldte tagjainak: "A bankok tudassák ügyfeleikkel, hogy alaptalanok azok a pletykák, amelyek szerint a bankok március 13-án a betétek befagyasztását terveznék". A média rácsapott, a szerencsétlen MNB-nek meg ismét más után kellett rendet rakni .

Az egy dolog, hogy Magyarország már legalább egy hete saját hülyesége ellen küzd. (régebb óta, de az már más történet) Először Gyurcsány vergődött egyet színpadiasan, aztán a PSZÁF marad le az fontos nemzetközi közlemény első változatáról, most meg a Bankszövetség bizonyítja, nemcsak tehetségtelenek, szimplán idióták is vagyunk. Tényleg rajtunk röhögnek a szlovákok....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés