Előfizetői tartalom

Csak 300 embert bocsát el a CIB

Portfolio
Az elmúlt időszak kedvezőtlen gazdasági folyamatai minden piaci szereplő, így a CIB Csoport számára is új helyzetet teremtettek. Az erre való felkészülés részeként újra kellett gondolni a költségek szerkezetét és a jövőbeni szervezet méretét. Ennek keretében — a bankcsoport hosszú távú, fenntartható fejlődésének megalapozása érdekében — a költségek fokozottabb racionalizálását célzó döntéseket is meg kellett hozni, amelyek a létszám mérséklődését is maguk után vonják.

A CIB vezetősége úgy döntött, hogy a CIB Csoportot érintően 300 főt kitevő — amely létszámból a CIB Lízing Csoport vonatkozásában megközelítőleg 60 fős —, létszámcsökkentést hajt végre, ami a teljes csoportszintű létszám 8 százalékát jelenti. Ezen belül a bank budapesti telephelyeinek vonatkozásában a vezetőség kinyilvánította szándékát a csoportos létszámleépítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés