Előfizetői tartalom

További embereket küldhet el a CIB? - Mi az oka a vezércserének?

Portfolio
A Portfolio.hu információi szerint a korábbi 360-as elbocsátási terven felül további 200 főt küldhet el a CIB. A hírt a CIB Kommunikációs osztálya cáfolja. A 2. legnagyobb bank elbocsátásaiban fontos szerepet kaphat, hogy új vezérigazgató váltja Török Lászlót. Tomas Spurny valószínűleg sokkal keményebben tud a témához nyúlni, mint egy magyar szakember, akinek alapvetően egy sikeres csapatban kellene rendet vágnia.

Az összesen 560 fős elbocsátási szám elég extrémnek tűnik, Mint ismeretes az OTP Bank 500 fős leépítést jelentett be, de a számokból az derül ki, hogy a 4. negyedévben is több mint 300 emberrel csökkent hazai munkavállalóinak száma. (Információnk szerint az OTP Banknál első körben puha leépítés folyt (pl. nyugdíjasok elküldése)). Azonban az OTP egy két és félszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés