Előfizetői tartalom

Anyabankja nyomdokain a Raiffeisen

Portfolio
Anyabankjához hasonlóan a magyar Raiffeisen sem zárta rosszul a tavalyi évet, hisz 2007-es teljesítményéhez képest ugyan valamivel szerényebb eredményt, IFRS szabványok szerint 14.137 milliárd forintos adózott profitot ért el a bank. A múlt héten a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG 20 millió euró alárendelt kölcsöntőke nyújtásával erősítette meg a magyar pénzintézet tőkehelyzetét.

Kapcsolódó cikkünk2009.02.19 09:17Raiffeisen International: a profittal ott sincsenek gondokA Raiffeisen Bank Zrt. a mai napon közzétette a Magyar Számviteli Szabályok szerinti, nem auditált 2008. évi eredményeire vonatkozó gyorsjelentését. A tavalyi év utolsó negyede a bankszektor számára is rendkívül nehéz időszak volt, a Raiffeisen Bank ennek ellenére 22.351 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés