Előfizetői tartalom

Népszerű a "Nullaforintos Bankszámla"

Portfolio
A tavalyi év során több mint kétszer annyi ügyfél nyitott lakossági folyószámlát a Citibanknál, mint az egy évvel azelőtti időszakban, az éves növekedés közel 70 százalékát pedig a tavaly márciusban bevezetett Nullaforintos Bankszámla-nyitások tették ki. Ez a jelentős növekedés arra utal, hogy nagy a lakosság érzékenysége a folyószámlához kapcsolódó banki költségeket illetően, és jelentős igény mutatkozik az átlagos 0,2-1,5 százalékot jelentősen meghaladó, jelenleg épp 7 százalékos látra szóló kamat iránt.

A jelenleg 7 százalékos látra szóló kamatot azok a Citibank Nullaforintos Bankszámlával rendelkező ügyfelek vehetik igénybe, akik az általuk kijelölt nullaforintos folyószámlájukon folyamatosan legalább 300 ezer forint napi egyenleggel rendelkeznek, és a CitiPhone telefonos ügyfélszolgálaton vagy személyesen Takarék Plus számlát igényelnek, melyre az általuk meghatározott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés