Előfizetői tartalom

Hova tovább Oroszország? (Raiffeisen)

Portfolio
A meglévő bizonytalanságok ellenére bizakodó a Raiffeisen Capital Management az orosz piaccal kapcsolatban, vezető feltörekvő piaci részvényelemzőjük szerint néhány hónapon belül megindulhat az árfolyamok emelkedése. A jelenlegi szinteken ugyanis már olcsó a piac, a nyersanyagárak emelkedésével, valamint a befektetők kockázatvállalási hajlandóságának visszatérésével összhangban pedig újra a gazdaság fundamentumaira kerülhet a hangsúly.

Néhány kivételtől eltekintve az elmúlt kilenc hónapban az orosz tőzsde szenvedett, a vérfürdő mögött pedig alapvetően a nyersanyagárak zuhanása, a külföldi befektetők tőkekivonásai, valamint a globális gazdaság lassulása állt. Ugyanekkor a kötvénypiac megszűnt létezni a legtöbb orosz vállalat számára, a hónapok óta tartó forrásszűke pedig azóta is kitart, ami nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés