Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: hátrányba kerültek a közép-európai pénzintézetek

Portfolio
A nyugati országok protekcionizmusa hátrányos Kelet-Európa számára. Nyugat-Európa felmondta a húsz évvel ezelőtt Közép-Európával kötött történelmi megállapodást azzal, ahogy a jelenlegi pénzügyi válságot kezeli - jelentette ki a Fidesz elnöke vasárnap Bécsben a Húsz évvel 1989 után című pódiumbeszélgetésen az MTI tudósítása szerint.

Orbán Viktor úgy véli, "Közép-Európával szembeni pénzügyi protekcionizmus az, ahogy a nyugati országok a válságot kezelik". Szerinte a világméretű pénzügyi válság megoldására Nyugaton kidolgozott recept nagyon veszélyes Közép-Európára, szavai szerint tönkreteheti mindazt, amit a térség országai fölépítettek. A nyugat-európai bankok államosításával, pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés