Előfizetői tartalom

A válság ellenére is jól zárta 2008-at a K&H Bank

Portfolio
A K&H Csoport 17%-kal növelte működési eredményét 2007. decemberéhez képest, a tisztított adózás utáni eredménye pedig 1%-kal nőtt, s így 30 milliárd forint. A befektetési alapok területén - miközben a piac az év során visszaesett - a K&H állománya az előző évi szint közelében maradt, ennek köszönhetően a K&H Alapkezelő 22%-kot ért el az alapok piacán 2008. év végén.

"2008. utolsó negyedévében a pénzügyi válság már érintette a magyar bankszektort, a K&H összességében ezekben a nehéz időkben is jól teljesítetett. A mérlegfőösszegünk 31%-kal haladja meg a tavalyi értéket, tisztított adózás utáni eredményünket pedig 1%-kal növeltük. A befektetési alapok piacán közel 22%-os a részesedésünk, ez az eddig mért legmagasabb érték....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés