Előfizetői tartalom

Jó hírek az FHB-től

Portfolio
Stagnáló vagy enyhén emelkedő profitra számít az FHB - mondta Gyuris Dániel, a bank vezérigazgatója a Reutersnak. A szakember hangsúlyozta, hogy csak mérsékelt portfólióromlásra számítanak (szerk.: az FHB-nél még most is jelentős az államilag támogatott forinthitelek aránya), s a bank jól felkészült a pénzügyi válságra.

A bank nincs rákényszerítve arra, hogy forrásért a piacra menjen, ugyanakkor egy kormányzati garanciaprogram kedvező lenne az egész szektor számára - mondta Gyuris. Az FHB vezérigazgatója szerint középtávú, egészséges hitelnövekedés csak egy kormányzati garanciaprogrammal elképzelhető (szerk.: ezek a programok már működnek Nyugat-Európában). A bank ugyanakkor a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés