Előfizetői tartalom

2,000 alá ütötték az OTP-t! - Megint címlapra került az ország...

Portfolio
Rövid ieig tartó reggeli emelkedés után hirtelen jelentős eladói hullám érkezett az OTP részvények piacára, így azok mélyen a 2,000 forintos pszichológiai szint alá, 1,935 forintig estek. Ez több mint 6 éves mélypontot jelent. Időközben a BUX-ban is elesett a tavaly októberi mélypont, így 5 éve nem látott mélységben tartózkodik.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel Egy jelentős, mintegy 250 ezer darabos eladás egészen 1,935 forintig taszította le az OTP részvények árfolyamát a Budapesti Értéktőzsdén, majd az esés folytatódott. Ilyen mélyen utoljára 2002. október 14-én, azaz több mint hat éve járt az árfolyam. A papírok jelenleg mintegy 8%-os mínuszban 1,880 forinton forgnak, ami jelentős csökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés