Előfizetői tartalom

100 ezer hitelkártyánál jár az Erste

Portfolio
Karácsony előtt egy nappal bocsátotta ki a százezredik hitelkártyáját az Erste Bank Hungary Nyrt. A pénzintézet felmérése szerint a pénzügyi válság ellenére a hitelkártyával végzett decemberi tranzakciók száma közel egyharmaddal múlta felül az előző negyedéves átlagot. Emellett az egy tranzakcióra vetített összeg is 10 százalékkal volt magasabb decemberben, mint az azt megelőző három hónapban.

2008 decemberében a tranzakciók száma és forgalma a teljes portfolióra vetítve összesen 30 százalékkal haladta meg az azt megelőző három hónapban lebonyolított tranzakciók számának és forgalmának átlagát. Emellett az egy tranzakcióra vetített összeg is 10 százalékkal volt magasabb decemberben, mint az azt megelőző három hónapban. 2008. decemberben az egy kártyával végrehajtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés