Előfizetői tartalom

Fióktelep lesz a Citibank is

Portfolio
Az elmúlt több mint 22 év magyarországi működését követően a Citibank Zrt. 2009. január 1-jétől határon átnyúló egyesülés formájában beolvad az írországi székhelyű Citibank Europe plc-be és annak magyarországi fióktelepeként fog működni a magyar és az ír felügyeleti szervek jóváhagyása alapján - áll a pénzintézet mai napon kiadott közleményében.

Batara Sianturi, a budapesti Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: "Ez a jogi lépés egy globális stratégia része, amely a Citi szervezeti felépítésének racionalizálására irányul, és a régiónkban három éve kezdődött. Az átalakulás egy kibővült, európai jelenléttel bíró jogi szervezet megvalósulását fogja eredményezni. Fizikai jelenlétünk továbbra is megmarad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés