FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

"A Magyar Nemzeti Bank udvariatlan lépésnek tartja..." - Tőzsde közgyűlés

Portfolio
Felállt a BÉT új igazgatósága a társaság mai közgyűlésén, ám a hangulat nem volt mentes a feszültségektől. A Concorde szerint nem transzparens, ahogyan a BÉT tulajdonosi viszonya megváltozott, az MNB szerint udvariatlan, hogy velük nem egyeztették az új igazgatósági tagjelölteket az osztrák tulajdonosok, Dióslaki Gábor pedig nem is kapott szót. Barlai Róbertet, Mohai Györgyöt és Patai Mihályt nem egyhangúan választotta meg a közgyűlés, közben pedig kiderült az is, hogy 2010-től Xetra rendszeren kereskedhetnek a befektetők a BÉT-en.

Élőben jelentkezünk a BÉT mai rendkívüli közgyűléséről, ahol a részvényesek 93.26%-a megjelent, így a grémium határozatképes. Kapolyi József, közgyűlés levezető elnöke bevezetőként elmondta, hogy az eredetileg hat tagú igazgatóságból három tag (Szalay.Berzeviczy Attila, Fatér Gyula, Szabó Ferenc) a legutóbbi közgyűlés óta lemondott, így bár az igazgatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés