Előfizetői tartalom

A Yahoo már odaadná magát a Microsoftnak

Portfolio
Miután tegnap a Google bejelentette, hogy visszavonja a Yahoo-val kötött partneri megállapodást, a Yahoo vezérigazgatója, Jerry Yang bejelentette, hogy továbbra is nyitott a Microsoft-tal történő teljes vagy részleges összeolvadásra. A Yahoo részvényei 4%-kal értékelődtek fel a tegnapi napon a hírre a felvásárlási spekulációk felélénkülésének köszönhetően a globális negatív részvénypiaci hangulat ellenére.

Miután tegnap a Google bejelentette, hogy visszavonja a Yahoo-val kötött partneri megállapodást, a Yahoo vezérigazgatója, Jerry Yang bejelentette, hogy továbbra is nyitott a Microsoft-tal történő teljes vagy részleges összeolvadásra. "A Microsoft számára jelenleg a legjobb dolog, amit tehet, hogy felvásárolja a Yahoo-t" - nyilatkozta tegnap a keresőóriás vezérigazgatója, Jerry...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés