Előfizetői tartalom

Urbán: Mit jelent, hogy túlélő módban van az OTP?

Portfolio
Az OTP Bank olyan üzleti modellel és pénzügyi stabilitással rendelkezik, amellyel átvészelhető ez a mostani likviditási válság. A bank hosszú távú túlélésre rendezkedett be, amelyet a vállalati ügyfelek érezhetnek meg, akiknek minden igényét az OTP még akkor sem tudja kielégíteni, ha azok kockázati szempontból indokoltak is- mondta el Urbán László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a Portfolio.hu-nak.

Urbán azt is elmondta, hogy egy mai pénzügyi vezetőknek szóló konferencián a túlélő üzemmóddal a jelen lévő vállalati szakembereknek azt kívánta érzékeltetni, hogy a likviditási válság közepén az OTP inkább arra törekszik, hogy biztosítsa pénzügyi stabilitását, még ha ennek az is az árra, hogy egyes - amúgy kockázati szempontból jövedelmező - hiteligényeket nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés