Előfizetői tartalom

Nem marad meg a Morgan Stanley sem!

Portfolio
Fuzionálni kíván egy másik piaci szereplővel a Morgan Stanley is, mivel a vezetőség ezt látja az egyetlen megoldásnak arra, hogy a befektetői bizalmat helyreállíthassa a piacon. A társaság részvényei ezen a héten már 42%-kal zuhantak. A CNBC televízió számításai szerint jelenleg 11 nagybank áll fúziós tárgyalásokban.

A Bear Stearns és a Merrill Lynch felvásárlása, valamint a Lehman Brothers összeomlása után a Morgan Stanley sem igazán lát esélyt arra, hogy önállóan folytassa pályafutását, ugyanis sajtóértesülések szerint fúziós tárgyalásokat folytat több bankkal is. Köztük van az amerikai lakossági hitelintézet, a Wachovia, valamint a kínai Citic Bank is. Amennyiben az ügylet létrejönne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés