Előfizetői tartalom

Most valószínűbb az OTP 2 milliárdja - partnerség nyugat felé? (befektetői nap - 3)

Portfolio
Keresve sem találhatott volna rosszabb időpontot befektetői napjának megtartására az OTP Bank. A még tavasszal kitűzött szófiai rendezvényhez sok várakozást nem fűzünk az árfolyam tekintetében (dacára annak, hogy a 2007-es eseményen szépen lehetett keresni) Az információk állandóan változnak, az egyik hírügynökség private placementes (részvénykibocsátásra utaló) információja félreértés, s a 2010-es profit tervben nem annyira bizonytalandott el a menedzsment, mint ahogy az a délelőtt tűnt.

Újdonságok : - a 2010-es tervek a menedzsment szerint még teljesíthetőek - a jen hitelezés felfüggesztésén gondolkoznak - nem lesz részvénykibocsátás A mai befektetői napján az OTP Bank megismételte 2010-es profittervét, miszerint adó előtt 2 milliárd eurós profitot szeretne elérni. Ugyanakkor más források arról tudósítanak, hogy kétségesnek nevezte a 2010-es profit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés